Uw schade goed geregeld!

Heeft u schade aan uw auto? Dat is op zichzelf al vervelend genoeg! Gelukkig weten wij niet alleen hoe we deze voor u kunnen herstellen, ook kennen wij de weg in verzekeringsland. Wij kunnen u 100% ontzorgen.

Schade! Wat nu?

Wanneer u schade heeft aan uw auto denken wij graag met u mee over de afhandeling en doen er alles aan u hierin te ontzorgen en ongemak te beperken.

Om te beginnen hebben wij de eerste stappen in een handige checklist gezet, bekijk voor meer tips onze Schadewijzer.

Vraag een offerte aan

Gebruik ons offerte formulier om een offerte aan te vragen.

Onze Kreukvrije Service

Kwaliteit op maat en service vormen onze ambitie in de werkwijze waarop wij onze passie en vakmanschap dagelijks leveren aan onze klanten.

Ons doel? Ontzorgde klanten die schadevrij en tevreden weer op weg kunnen. Daarom bieden wij net dat beetje extra service en betrokkenheid waarmee we het verschil maken.

Leenauto

Als eigenaar van de auto bieden wij u te allen tijde kostenloos vervangend vervoer

Haal & Brengservice

Haal en brengservice van uw auto bij schade is bespreekbaar. Wij halen de auto bij u op, herstellen de schade en leveren hem weer bij u af.

Schadeformulier

Via het Europeesch schadeformulier legt u de schade tussen de beide partijen vast en melden wij de schade voor u bij uw verzekeraar

JIJBEPAALT GARANTIE

De Vesting Autoschade is aangesloten bij JIJBEPAALT, en hier zijn we trots op. Bedrijven met het JIJBEPAALT GARANTIE logo zijn authentiek. Zelfstandige ondernemers met passie en gedrevenheid voor schadeherstel. Zij staan voor vakmanschap!

Meer over JIJBEPAALT