Welkom bij De Vesting Autoschade & Meubelspuiterij

Schade aan uw auto? Dat is op zichzelf al vervelend genoeg! Gelukkig weten wij niet alleen hoe we deze voor u kunnen herstellen, ook kennen wij de weg in verzekeringsland.

Schade! Wat nu?

Wanneer u schade heeft aan uw auto denken wij graag met u mee over de afhandeling en doen er alles aan u hierin te ontzorgen en ongemak te beperken.

Om te beginnen hebben wij de eerste stappen in een handige checklist gezet, bekijk voor meer tips onze Schadewijzer.

  • Maak met uw mobiel foto’s van de schade en de situatie waarin deze is ontstaan. Hiermee voorkomt u onduidelijkheden tijdens de afwikkeling van de schade door verzekeraars.
  • Vul samen met betrokken partijen een schadeformulier in. Zorg hierbij voor volledigheid en ondertekening door alle betrokkenen. U kunt het formulier onderop deze pagina downloaden.
  • Neem contact met ons op of kom direct bij ons langs. Wij nemen u alle zorg uit handen. Wij zorgen er samen met u voor dat alle papieren correct ingevuld worden, contact worden opgenomen met uw schadeverzekering en vervangend vervoer voor u wordt geregeld, zodat u zelf snel weer op weg kunt.

Vraag een offerte aan

Gebruik ons offerte formulier om een offerte aan te vragen.

Onze Kreukvrije Service

Kwaliteit op maat en service vormen onze ambitie in de werkwijze waarop wij onze passie en vakmanschap dagelijks leveren aan onze klanten.

Ons doel? Ontzorgde klanten die schadevrij en tevreden weer op weg kunnen. Daarom bieden wij net dat beetje extra service en betrokkenheid waarmee we het verschil maken.

Leenauto

Als eigenaar van de auto bieden wij u te allen tijde kostenloos vervangend vervoer

Haal & Brengservice

Haal en brengservice van uw auto bij schade is bespreekbaar. Wij halen de auto bij u op, herstellen de schade en leveren hem weer bij u af.

Schadeformulier

Via het Europeesch schadeformulier legt u de schade tussen de beide partijen vast en melden wij de schade voor u bij uw verzekeraar

JIJBEPAALT GARANTIE

De Vesting Autoschade is aangesloten bij JIJBEPAALT, en hier zijn we trots op. Bedrijven met het JIJBEPAALT GARANTIE logo zijn authentiek. Zelfstandige ondernemers met passie en gedrevenheid voor schadeherstel. Zij staan voor vakmanschap!

Meer over JIJBEPAALT

Veelgestelde Vragen

Met Welke Verzekeraars Werkt De Vesting Samen?

Wij werken direct samen met vrijwel iedere verzekeringsmaatschappij. Hiermee kunnen we u een hoop geregel en rompslomp besparen.

 

Is De Schade Aan Mijn Auto Wel Of Niet Verhaalbaar?

Dankzij onze expertise en ruim twintig jaar ervaring in autoschadeherstel kunnen we u een goede inschatting geven van de verhaalbaarheid van uw schade bij uw eigen autoverzekering of die van een eventuele tegenpartij.

 

Moet ik Eigen Risico betalen?

Of u een eigen risico moet betalen bij het herstel van de schade aan uw auto is afhankelijk van welke polis u heeft afgesloten bij uw autoverzekeraar. Wij zoeken dit graag voor u uit zodat u geen nare verrassing te wachten staat.

 

Geen Schade? Toch Spuiten

Ook als u geen schade heeft maar uw auto of klassieker deels of geheel zou willen laten overspuiten bent u bij De Vesting aan het juiste adres.

In de ruim twintig jaar spuitervaring hebben wij diverse personenauto’s, luxury cars en prachtige klassiekers voorzien van een strakke nieuwe look.

In ons portfolio kunt u diverse spectaculaire make-overs bekijken waar wij een  bijdrage aan hebben mogen leveren.

 

Voor meer informatie lees onze Schadewijzer