Meubelspuiterij

Naast onze professionele autoschade afdeling hebben wij jarenlange ervaring in het spuiten van nieuw en gebruikt meubilair. Toe aan een nieuw interieur? Een nieuwe keuken of eettafel? Door uw bestaande meubels te laten spuiten geeft u uw interieur een tweede leven. U kiest zelf die ene perfecte kleurcombinatie en het juiste accent. Bovendien bespaart u zichzelf de kosten voor de aanschaf van nieuwe meubels en ongemak door de verbouwing. Kleurrijk maatwerk met voordelen dus!

Ook de beschadiging op het keukenkastje of de antieke kast herstellen wij met professioneel plezier en vakmanschap.

Wat kunnen wij spuiten?

 

Dat is makkelijk, heeft het (nog geen) kleur? Wij kunnen nagenoeg álles spuiten, van keuken tot nachtkastje en van tafel tot stoel. In onze professionele mengkamer kunnen we iedere kleur namaken. heeft u geen kleurnummer?…geen probleem! Met een kleurvoorbeeld maken wij iedere kleur na.

Wij werken in opdracht van particulieren, meubelmakers en aannemers.

Enkele voorbeelden van wat wij kunnen spuiten:

– Kunst(objecten)
– Keukens (ook van caravan of boot)
– Slaapkamerinrichting
– Stoelen, salon- en eetkamertafels
– Binnen- en buitendeuren
– Open haard schouwen
– Dressoirs, boeken-, buffet- en kledingkasten
– Radiatoren, schilderijlijsten en kunstwerken
– Scooters (brom)fietsen en rollators
– Caravans, motoren, boten en tuinmeubelen
– Kantoormeubilair, bedrijfs- en winkelinrichting
– Industrieel spuitwerk

Staat uw object er niet bij en u bent wel benieuwd of wij dit kunnen spuiten? Neem dan gerust contact op met onze meubelspuiterij of kom gerust langs om uw wensen met ons door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Het spuitproces

U heeft een object wat u wilt laten spuiten? Nadat wij u wensen met u hebben doorgenomen en u akkoord geeft op onze offerte gaan wij voor u aan de slag.

Wij houden van strakke en duidelijke afspraken, hiermee voorkomen we nare verrassingen en weet u precies wat u kunt verwachten. Het proces dat we voor het opmaken van de offerte met u doorlopen:

Kleurkeuze

Nagenoeg alle kleuren kunnen we in onze meubelspuiterij mengen en spuiten. Geen kleurnaam, -code of -merk? Geef ons een voorbeeld en wij maken de kleur voor u na.

Afwerking

U kunt zelf kiezen hoe u uw object wilt afwerken. Dit kan in mat, zijdeglans (meest gekozen), hoogglans of superhoogglans (de zogenaamde piano kwaliteit). De glansgraad bepaalt mede de uitstraling die het object heeft.

Vervoer service

Heeft u nog andere wensen? Alles is bespreekbaar.

Vraag een offerte aan

Gebruik ons offerte formulier om een offerte aan te vragen.