Veelgestelde Vragen

Met welke verzekeraars werkt De Vesting samen?

Wij werken direct samen met vrijwel iedere verzekeringsmaatschappij. Hiermee kunnen we u een hoop geregel en rompslomp besparen.

 

Is de schade aan mijn auto wel of niet verhaalbaar?

Dankzij onze expertise en ruim twintig jaar ervaring in autoschadeherstel kunnen we u een goede inschatting geven van de verhaalbaarheid van uw schade bij uw eigen autoverzekering of die van een eventuele tegenpartij.

 

 

Moet ik eigen risico betalen?

Of u een eigen risico moet betalen bij het herstel van de schade aan uw auto is afhankelijk van welke polis u heeft afgesloten bij uw autoverzekeraar. Wij zoeken dit graag voor u uit, zodat u geen nare verrassing te wachten staat.

 

Geen schade? Toch spuiten

Ook als u geen schade heeft maar uw auto of klassieker deels of geheel zou willen laten overspuiten bent u bij De Vesting aan het juiste adres. In de ruim twintig jaar spuitervaring hebben wij diverse personenauto’s, luxury cars en prachtige klassiekers voorzien van een strakke nieuwe look.

Autoschade

Met onze kreukvrije service garanderen we bij schade aan uw auto dat de overlast voor u tot het minimale beperkt wordt en u kunt rekenen op onze maximale service en kwaliteit.

Meubelspuiterij

In onze meubelspuiterij geven wij uw interieur, dat van uw caravan of boot of ieder ander object een kleurrijk tweede leven. Als u het kunt beetpakken? Wij kunnen het spuiten!